Voordeel waar je blij van wordt! Online versie  |  Afmelden
Henders & Hazel
Solden bij Henders & Hazel: profiteer van alle extra’s
December cadeaumaand is net voorbij, maar daar trekken wij ons niets van aan! Veel van onze zitmeubelen zijn nu super aantrekkelijk geprijsd, met kortingen tot wel €400 Daarnaast geven we tijdens de Solden-periode heel veel gratis extra’s weg! Bijvoorbeeld 2 gratis opbergboxen bij de Dax salon in hoekopstelling of een gratis hoofdsteun bij de Hill salon. Ontdek je voordeel op onze website of in een van onze winkels.
Lees meer
Lekker voordelig tafelen
Toe aan een nieuwe eetkamer? Ook daarvoor kun je natuurlijk bij ons terecht. En tijdens de Solden ‘tafel’ je extra voordelig bij Henders & Hazel! Op het uitschuifsysteem van de Santorini tafel krijg je maar liefst 50% korting. En zoek je echt iets bijzonders? Kies dan voor een keramieken bovenblad. Keramiek is een 100% natuurlijk materiaal, makkelijk in onderhoud, sterk, warmtebestendig en goed bestand tegen krassen en vlekken. Deze optie is beschikbaar voor alle Ermondo tafels en tijdelijk met 50% korting.
Lees meer
Een goede start van het nieuwe jaar
Een nieuw jaar, een frisse start: geen beter moment om je huis een fijne make-over te geven. Natuurlijk kun je je hele interieur aanpakken, maar ook een kleine verandering heeft vaak al een groot effect. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe eetkamerstoelen. Een ander model of een andere kleur stoelen doet wonderen! Ook in stoelen hebben wij volop keuze tegen nu wel heel aantrekkelijke prijzen. Waar wacht je nog op?
Lees meer
Kies voor robuust
Na alle kerstromantiek ben je vast toe aan stoer en robuust. En laten wij dan net de collectie hebben die daar bij past! De combinatie van eikenhout en zwart metaal geeft het woonprogramma Metalo/Metalox een industriële look die helemaal van nu is. Wil je die ruwe look nog extra benadrukken, kies dan de metalen X-poot als onderstel en een boomvorm als bovenblad. Wist je trouwens al dat de Metalo/Metalox-collectie lekker snel leverbaar is?
Lees meer
Trendkleur 2018
Sikkens heeft de kleur Heart Wood verkozen tot kleur van het jaar 2018. Misschien moet je er even aan wennen, maar deze bijzondere tint is het ontdekken meer dan waard. Hij heeft een rustgevend effect en laat zich prachtig combineren met onder meer blauw, (mos)groen, bruin en antraciet. Natuurlijk hoef je niet meteen je hele huis in de Heart Wood-kleur te schilderen: een een mooie fauteuil als eigentijds kleuraccent maakt je woonkamer al helemaal up-to-date.
Lees meer
Je bent van harte welkom!
Wij hebben natuurlijk veel meer aanbiedingen dan we hier kunnen laten zien. Voor ons complete aanbod kun je terecht in onze winkels. Laat je inspireren en adviseren door onze deskundige medewerkers. Wil je thuis alvast ideeën opdoen? Bestel dan ons dikke woonmagazine met een volledig productoverzicht.
Lees meer
Wat vind je van deze e-mail?
Henders & Hazel
www.hendersandhazel.be
Volg ons ook op
Facebook   Youtube   Twitter   Google Plus   Instagram   Pinterest