Zonnige prijzen tijdens de Henders & Hazel zomer Solden Online versie  |  Afmelden
Henders & Hazel
Gloednieuw en een tikje retro: zetel ZEMBLA
Met trots presenteren wij de nieuwste aanwinst in onze collectie: zetel ZEMBLA. Hij staat garant voor een fantastisch zitcomfort en leuk retro design. Zoals gebruikelijk bij Henders & Hazel kun je hem helemaal naar eigen wens stylen, dankzij de keuze uit vier verschillende poten, heel veel opstellingen en formaten en talloze kleuren en soorten bekleding. En omdat we toch volop korting geven deze maand, kan deze introductieprijs er ook nog wel bij: de ZEMBLA is tijdelijk te koop vanaf € 699!
Lees meer
Time for a change: eetkamerstoelen
Wie toe is aan een nieuwe interieurlook hoeft echt geen fortuin uit te geven aan nieuwe meubels. Een kleine aanpassing is vaak al voldoende voor een groots effect: andere eetkamerstoelen maken bijvoorbeeld een wereld van verschil! Kies voor neutrale basistinten of juist voor een frisse zomerkleur, net wat jij wilt. En deze maand shop je onder andere de stoelen MAXIM, GABINO en VALERIE extra voordelig bij Henders & Hazel. Bovendien zijn heel veel van onze eetkamerstoelen uit voorraad leverbaar, dus heb je ze lekker snel in huis.
Lees meer
Omdat er al zoveel standaard tafels zijn…
Eetkamertafels hebben we in heel veel verschillende uitvoeringen en formaten. Klein en groot, van massief hout, met een glazen tafelblad, tot een blad in betonlook of in keramieken. Ook qua poten is er heel veel keuze, zowel in vorm als materiaal. Maar wil je toch echt eens iets anders? Kies dan bijvoorbeeld voor de QUEBEC. Twee bijzondere modellen die net even anders zijn: zeshoekig of langwerpig met smallere uiteinden. Stijlvol, onderscheidend en met heel veel ruimte om uitgebreid te tafelen, te borrelen of te werken!
Lees meer
Get inspired!
Twee keer per jaar worden alle Henders & Hazel dealers uitgenodigd voor de huisshow. Daar kunnen ze de nieuwe collectie zien en brengen we hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied. Ben jij ook benieuwd welke trends op stapel staan? Onze conceptmanager Jacqueline praat je bij in haar blog!
Lees meer
Alle voordeel op een rijtje
Ben je benieuwd wat we deze en komende maand voor je in de aanbieding hebben? Blader dan rustig door onze salesfolder of neem een kijkje op onze site. Of nog beter: breng een bezoekje aan een van onze winkels. Daar vind je heel veel leuke woonideeën én krijg je deskundig advies. Je bent van harte welkom!
Lees meer
Wat vind u van deze e-mail?
Henders & Hazel
www.hendersandhazel.be
Volg ons ook op
Facebook   Youtube   Twitter   Google Plus   Instagram   Pinterest